Milan Sekeris
1993

zat tot zijn zeventiende op het Koninklijk Conservatorium voor Ballet. Toch lag zijn ambitie elders. Na in producties te hebben gespeeld van Herman van Veen en  twee jaar Docent muziek te hebben gestudeerd aan datzelfde Conservatorium werd hij aangenomen op De Toneelschool in Amsterdam.
 
In zijn stage jaar speelde hij bij Orkater, bij George en Eran producties en bij Stip producties. Na zijn afstuderen in 2017 was hij te zien bij De Toneelmakerij & George en Eran productie in de voorstelling Woestijnjasmijntjes. Hij componeerde tevens de muziek. In 2018 was hij wederom te bewonderen bij George en Eran in George en Eran worden Racisten, daarnaast vertolkte hij rollen in de voorstellingen King Bi en ook in de Krijtkring (De Toneelmakerij). Eind 2019 schitterde hij in Vijand van het Volk bij theatergroep Suburbia. In 2020 zal hij te zien zijn in Lost in Silence, de herneming van King Bi in o.a. Paleis het Loo en de reprise van George en Eran Worden Racisten.
 
Op televisie speelde hij o.a. in de KPN serie De Mannentester en vervult hij regelmatig rollen in de NTR serie Klokhuis.
 
Milan is acteur, muzikant en schrijver.