Milan Sekeris
1993

volgde tot zijn zeventiende de vooropleiding ballet aan het Koninklijk Conservatorium (KC), maar zijn ambitie lag elders. Na rollen in producties van Herman van Veen en een tweejarige opleiding tot docent muziek aan het KC werd hij aangenomen bij Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Hier studeerde hij af in 2017.
 
Gedurende zijn stagejaar speelde Milan bij Orkater, George & Eran Producties (G&EP) en Stip Producties. Na zijn afstuderen was hij te zien bij De Toneelmakerij en G&EP in de voorstelling Woestijnjasmijntjes. Voor dit stuk componeerde hij tevens de muziek. In 2018 was hij wederom te bewonderen bij G&EP in George en Eran worden Racisten. Daarnaast vertolkte hij rollen in de voorstellingen King Bi en De Krijtkring (De Toneelmakerij). Eind 2019 schitterde hij in Vijand van het Volk bij theatergroep Suburbia. In 2020 was hij te zien zijn in Lost in Silence, de reprise van King Bi en de reprise van George en Eran worden Racisten. Daarnaast vormt hij samen met Myrthe Huber het muzikale duo Norgdgrond waarmee hij te horen is op festivals en in het theater. In 2021 en 2022 staat Milan op het toneel met 14 de Musical, over de voetballegende Johan Cruijff.
 
Op televisie speelde hij onder meer in de KPN-serie De Mannentester en de NTR-serie Het Klokhuis. Ook was Milan te zien in de online BNN-serie Queer Amsterdam en de internationale bioscoopfilm The Goldfinch.
 
Milan is naast acteur ook muzikant en schrijver.