Dorian Bindels
1992

studeerde af aan de Toneelschool Amsterdam in 2014. Dorian is bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol van rechercheur Daan Stern in Goede Tijden Slechte Tijden. Op jonge leeftijd begon Dorian met acteerlessen aan Hofplein Rotterdam. Tijdens zijn schoolperiode speelde hij in verschillende Nederlandse televisieseries. Hij was toen al een keer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden als Tim in 2010, en ook in de korte film Skins in de Polder en na school voor een langere periode in de jeugdserie Spangas.
 
Hij had gastrollen in o.a. Flikken Maastricht, De Spa, Nieuwe Tijden en binnenkort in de nieuwe serie Hoogvliegers.
 
In het theater was hij te zien in o.a. Talloze namen in het kader van Theater Na De Dam, De Tijd Voorbij (DeLaMar), Ortesia (NNT), Schuinsmarcheerders op het IT’s Festival, The Gentle Men (Parade) in 2017 was hij nogmaals te zien op de Parade met zijn eigen voorstelling Koning van Katoren en in de workshops van Soof de Musical en de jaren ervoor vanaf 2014 was hij te zien als Erik Hazelhoff Roelfzema in de musical Soldaat van Oranje.
 
Ook doet Dorian veel stemmenwerk, zo is hij o.a. een vaste stem in de Star Wars tekenfilmserie en heeft hij vele Ikea commercials ingesproken.