Britte Lagcher
1989

is in 2012 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Ze vertolkte rollen in o.a. in Te Veem tijdens het grachtenfestival/ Over t IJ, Chuck & Charlene van theatergezelschap Beumer en Drost. In 2016 speelde ze in de voorstelling Lenny over het leven van Lenny Bruce in regie van Eran Ben Michael en ze was te zien in het theater met Hendrik Groen van Bostheater Producties in rol van Eefje. In 2019 ging het vervolg op deze voorstelling in premiere; Hendrik Groen, Zolang er Leven Is, almede Constalations samen met Beau Schneider en maakt ze deel uit van het vaste team van De Vloer Op in het theater
 
Daarnaast was te zien in de televisie series Van God Los 3 (BNN) en Van Gogh: Een Huis voor Vincent (EO) als Lies van Gogh, Ramses (AVRO), in Overspel 3 (BNNVARA) en in de drama serie Land van Lubbers (AVROTROS). In 2017 was ze te zien in 2 seizoenen van de Videoland serie Suspects als Liv Schouten, en was zij te zien in 3 seizoenen van de RTL 4 serie Meisje van Plezier als Xanna.
 
Verder speelde ze in o.a. de Telefilm Lieve Celine (VARA), de One Night Stand De Lange Nasleep van een Korte Mededeling (VPRO).
 
Ook was Britte meerdere malen in de bioscoop te zien in o.a De Boskampi's (2015), de film Prooi (Dick Maas) in Riphagen (2016), Gek van Geluk (Johan Nijenhuis) en speelde zij een grote rol in Redbad, die in 2018 te zien was in de Nederlandse bioscopen.